5 gode råd til din ferie i Egypten

Egypten er ikke et traditionelt feriested og det anbefales at man som rejsende til Egypten har tålmodighed og er åben for den anderledes kultur. Man kan som rejsende til Egypten ikke forvente samme standard og service som mange andre steder i Europa. Men Egypten er et skønt land at besøge med historisk kultur, fantastisk kunst og afslappende livsstil.

Her er 5 gode råd til at gøre ferien til Egypten endnu bedre:

1. Sørg for at have tålmodighed og følg med strømmen. Tænk på det uventede som en del af charmen i Egypten i stedet for at blive irriteret når tingene går langsomt, når det er dårlig hygiejne eller dårlig service.

2. Den egyptiske mad er ofte meget krydret eller meget sød. De fleste hoteller tilbyder også Indernationalt mad, så man selv kan vælge. Egypterne spiser ofte ikke morgenmad, men på mange hoteller kan man alligevel få morgenmads buffet. Sørg for ikke at drikke vand fra vandhanen. Den anderledes mad og til tider dårlige hygiejne kan desværre ofte give diarre.

3. Sørg for at tage godt med film med til kameraet. For det første fordi du vil opleve så mange fantastiske syn og steder i Egypten, og for det andet fordi det kan være svært og dyrt at købe kamera film. Desuden kan man støde ind i steder hvor man godt nok kan købe film til kamera, men så er filmene for gamle. Desuden skal man huske på at nogle historiske templer, grave og moskeer er forbudte at fotografere. Ved nogle templer og moskeer kan man betale et lille gebyr og så få lov til at fotografere.

4. Det er almindeligt med drikkepenge i Egypten. Ofte indgår drikkepengene som en del af lønnen, og er derfor vigtig og endda uundværlig for tjenere. Det er almindeligt med 10-15% af regningen i drikkepenge i restauranter.

5. Vejret er for det meste varmt og solrigt i Egypten. Men om vinteren er der stor forskel på temperaturen om dagen og om aftenen, så sørg for ikke kun at pakke sommertøj, men tag varmere tøj med til afterne.

Klik her for at købe billige billetter til Egypten.