Oplev det Gamle Egypten: Pyramider og faraoer

Det unikke ved Egypten er netop landets fantastisk historie, så man skal ikke snyde sig selv for at se pyramiderne når man besøger det gamle Egypten.

I Giza findes der 3 pyramider. Disse pyramider er blandt de mest kendte, på grund af deres beliggenheden tæt på Cairo og den perfekte konstruktion de er bygget i. Desuden selvfølgelig pyramidernes enorme størrelse.

Klik her for at købe billige billetter til Egypten.

Der er fundet rester af i alt omkring 80 pyramider i Egypten igennem tiden.

Egyptens pyramider er altid blevet betragtet som et af verdens vidundere. Pyramiderne blev bygget af egypterne for tidligere herskere og faraoer, som skulle rejse til det næste liv. De enorme pyramider har en skrånende form for at symbolisere solens hældende stråler, så kongen eller faraoen kunne stige til himmels.

Der findes mange hundrede guder i den egyptiske gudeverden. Nogle har den samme slags myte knytter til sig og over tid har adskillige forandret sig, skiftet karakter eller smeltet sammen med andre. Det er mytisk og spændende, og en stor og vigtig del af rejsen og oplevelsen i Egypten. Ved en guidet tur til pyramiderne i Egypten vil du komme til at høre om guderne Ramses ll, Tutakamon, Kleopetra, Amon, Ra, Osiris, Hator, Sobek og så videre. Dette er en stor oplevelse for hele livet for både børn og vokse.