Oplev Egypten fra luften i varmluftballon

Oplev Egypten på en anderledes måde og se nye vinkler af den smukke natur – oplev Egypten fra luften i en varmluftsballon.

Der tilbydes ture i varmluftsballoner tidligt om morgenen, så man letter samtidigt med at solen står op og kan derved få en flot naturoplevelse samtidigt med at man har udsigt over Luxors berømte templer og de storslåede oldtidsmonumenter ved Nilens vestbred.

Klik her for at købe billige billetter til Egypten.

Turen starter ved siden af Kongens dal oppe på bakker, allerede omkring kl 3-5 om morgenen. Det præcise tidspunkt tilrettelægges lige inden turen, så det passer sammen med solopgangen, og så bakkerne ikke når at blive for varme inden. Inden afgang er der også en kort introduktion af kaptajnen og gennemgang af sikkerhed.

Oppe fra luften kan man se den smukke natur og de omliggende bjerge. Til øst ligger Karnak templet og til vest Hatshepsut templet.

Hele turen tager omkring 30-45 minutter og nede på jorden følger en vogn, som ved landingen er klar til at tage imod passagerene, og hjælpe dem ned fra varmluftsballonen igen. Vognen og medarbejderne kører alle passagere tilbage hvor turen startede centralt i Luxor.