Rejser for unge til Egypten

Der er ingen tvivl om, at Egypten er et land, der aldrig holder op med at virke fascinerende og dragende på de fleste, unge som ældre.

Hvis du kunne tænke dig at opleve dette storslåede land, så findes der masser af rigtigt gode rejser for unge til Egypten, som tager udgangspunkt i netop de ønsker og krav, som du måtte have.

For selvom landet først og fremmest besøges på grund af sin fantastiske historie og de massevis af kulturelle seværdigheder og attraktioner, som forbindes med pyramider og faraoer, så har Egypten meget andet at byde på. Det gamle Egypten lever nemlig i bedste velgående side om side med det moderne Egypten.

En skræddersyet rejse

Smag og behag er forskellig, og Egypten har noget for alle. Hvad enten du er interesseret i en kulturel rundrejse, en sol og badeferie ved kendte strande og badebyer med både masser af vandsportsaktiviteter og et livligt natteliv med massevis af diskoteker, eller du blot ønsker at booke fly og hotel og så selv sørge for indholdet af din rejse. Mange unge føler sig bedst tilpas i samvær med andre unge, og så er det en god idé at kontakte en rejsearrangør for at høre om udbuddet af grupperejser for unge.

Alt er muligt og til en absolut rimelig pris, som passer til de fleste budgetter, og da Egypten generelt er et billigt land, er det muligt at handle billigt ind. Dette gælder dog ikke i deciderede turistområder, hvor priserne er markant højere end andre steder og hvor det gælder om at se sig godt for, hvis man ikke vil bruge en mindre formue på helt almindelige dagligdagsprodukter.

Det er for øvrigt vigtigt at huske på, at de fleste ansatte på hoteller forventer drikkepenge for selv den mindste service. Det er også almindeligt, at det ikke er tilladt hotelgæster at tage hverken drikkevarer eller mad med op på værelset, men at det skal købes på hotellet. Det er naturligvis væsentligt dyrere og er noget, som nemt kan løbe op, hvis man ikke passer på.

Du kan læse mere udenrigstministeriets rejsevejledning for Egypten her: www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/egypten