Egyptens kulturelle og historiske seværdigheder

Som et historisk og geografisk samlingspunkt mellem Afrika, Middelhavet og Mellemøsten byder Egypten på et hav af spændende kulturelle oplevelser og shopping muligheder.

Med en beliggenhed på både det afrikanske og det asiatiske kontinent, kun adskilt af Suez kanalen, er Egypten er spændende land at besøge. Egypten har en imponerende og fascinerende historie, der går mange tusind år tilbage. Pyramiderne i Egypten er uden tvivl et besøg værd, de er så storslåede og er blandt verdens ældste og bedst bevarede historiske bygningsværker.

Klik her for at købe billige billetter til Egypten.

Samtidig er Egyptens helt unikke kultur, som er præget af antikken og Islam også spændende at opleve på første hånd. Den smukke natur gør også sit indtryk med de brede og hvide sandstrande og gyldne ørkner. Det venlige folkefærd gør også rejsen til Egypten en god oplevelse.

Mærk historiens vingesus i Egypten
Egyptens lange historie er en af de mest kendte i verden og ikke uden grund. Egypten rummer utrolige historiske og kulturelle rigdomme, som har været et yndet rejsemål i flere hundrede år.

Hovedguden i Memphis er Ptah, skaberguden, og fandtes i de ældste tider før ca 3000 BC. Han er gud for solopgangen, og Atun er gud for solnedgangen ved dagens afslutning. Hans hustru er løvegudinden Sekbet, med hvem han har Nefertum og Imhotep.

Man har fundet arkæologiske fund som viser, at der har levet mennesker omkring Nilen i mere end 60.000 år.

Omkring år 3300 BC kom en politisk og religiøs kultur og herefter erobrede Menes, den første historiske konge, området ved Nilen og han forenede det øvre Egypten med det nedre Egypten og dette var begyndelsen på Det gamle Rige.