El Gouna

El Gouna er et nyt turistområde ved Det Røde Hav i Egypten. El Gouna er blevet døbt “Egyptens Venedig” fordi byen er anlagt med kanaler, øer og laguner og et eftertragtet rejsemål for mange turister.

El Gouna er en smuk og ligefrem elegant ferieby, med de mange snoede kanaler, hvor der ligger hoteller, restauranter og små butikker imellem, som er bygget i traditionel egyptisk stil med hvælvinger og farvestrålende facader i gul, safran og okker.

Klik her for at købe billige billetter til Egypten.

El Gouna er perfekt til badeferie med den 11 km lange strand og desuden swimmingpools ved alle hotellerne.

El Gouna er et godt valg hvis du gerne vil holde en afslappende ferie, men også hvis du vil have en aktiv ferie med oplevelser og eventyr. Stranden ved El Gouna er blevet kåret som den 8. bedste strand blandt alle strande i verden.

Til den mere aktive ferie er der både golf på den 18 hullers banen ”El Gouna Golf Course”, eller man kan dykke med dykkerundervisning og opnå dykker certifikat på et af El Gounas 6 dykker Centre. Desuden kan man i El Gouna også prøve ridning, bjergklatring, tennis og go-cart. Og af andre vand aktiviteter kan nævnes vandski, sejlads og dybhavsfiskeri. Og for de handleglade turister findes der en stor shopping arkade i centrum af El Gouna med både Internetcafe, smykker, Kunstgallerier og selvfølgelig mulighed for at købe både tøj og souvenirs.