Hurghada

Hurghada (også kaldet Al Ghardaqah) er en by i det østlige Egypten, har et indbyggertal på omkring 60.000. Hurghada ligger ved kysten til det Røde Hav, og er med et besøgsantal på over 1 million om året, et af Egyptens allermest populære feriesteder.

Hurghada er kendt for sine store luksus hoteller og kan være et lidt kaotisk sted på grund af det store antal turister og de mange hoteller som bygges hvert år.

Klik her for at købe billige billetter til Egypten.

I Hurghada er der mulighed for at prøve snorkling og dykning og om aftenen er der fest på stranden og dans til langt ud på natten.

Kombinationen af dejlig varmt vejr og vand tiltrækker turister fra hele verden og både børnefamilier og dykkere kommer til Hurghada for at få en dejlig ferie. Hurghada er først og fremmest en badeby med førsteklasses dykning og snorkling. Hurghada, er Egyptens største og ældste badeby, og den strækker sig over cirka 40 km ved Rødehavet.

Hurghada er ikke et sted man tager ned for at se smuk natur og smukt byliv, det er nærmere et sted man skal tage hen for at opleve det ægte og autentiske Egypten, men uorganiseret trafik, vildt natteliv og mange mennesker fra hele verden. Tidligere var Hurghada et lille fiskerleje, men det er der ikke noget tilbage af mere.

Der findes et utal af hoteller og restauranter og i alle prislag, så alle kan være med. Det er en aktiv by med underholdning og aktiviteter for både store og små. Der findes specielt børnevenlige badestrande, hvorfor mange børnefamilier vælger Hurghada når de rejser til Egypten på ferie. Der findes flere indkøbsmuligheder end i alle de andre badebyer tilsammen. Desuden er Hurghada tæt på Luxor og Cairo, som også er et besøg værd.