Sharm el Sheik

Sharm el Sheikh er kendt som Egyptens mest eksklusive badeby. Her er et helt fantastisk marineliv og ligesom resten af Egypten sol og varme året rundt på de skønne strande.

Sharm el Sheikh ligger ved kysten på halvøen Sinais sydspids. Der er mulighed for førsteklasses snorkling, hvor man kan komme helt tæt på de smukkeste koralrev.

Klik her for at købe billige billetter til Egypten.

Det siges at Sharm El Sheikh har verdens smukkeste undersøiske verden. Og selve vandet er så smukt, klart og blåt, så det bare indbyder til at man dykker ned i det.

Ved rejse med et rejsebureau kommer man sandsynligvis til at bo på et af de mange hoteller i enten Sharks Bay, El Hadaba eller Naama Bay. Sharks Bay er et helt fantastisk sted for spændende madoplevelser. Her er restauranter med mad fra hele verden, både indisk, japansk, ukrainsk, italiensk, libanesisk egyptisk og så videre. Der er fyldt med gode restauranter, så det er bare om at vælge og så ellers nyde livet med dykning og snorkling om dagen, lækker mad om aftenen og så er der både diskoteker og kasinoer til at slutte natten af med.

El Hadaba ligger på klippen i Sharm el Sheikh, imellem Naama Bay og det gamle Sharm. El Hadabas centrum kaldes Alf Leila Wa Leila. Og her er der både restauranter, butikker og caféer, til at fordrive tiden med.

Allerlængst ude på Hadabas ligger El Fanar. Denne strand er kendt for at have de flotteste koralrev i hele Sharm El Sheik, så hvis du er interesseret i snorkling og dykning, er denne undervandsverden helt klart et besøg værd på din rejse i Egypten. Desuden findes delfinparken Dolphinella her, hvor du kan opleve delfinshow og også selv prøve at svømme med delfinerne. Endnu en stor oplevelse, som kun gør Egypten til et endnu størrer eventyr for de besøgende.